3 Mart 2012 Cumartesi

Evliliğimi kurtarmak istiyorum ne yapmalıyım ?

evliliği kurtarma
Evliliğimi kurtarmak istiyorum ne yapmalıyım ?
Evliliği Kurtarma-Kötü giden evliliğinizi kurtarmanın formülünü veriyoruz.En etkili evliliği kurtarma formülü burada.

Evliliği Kurtarmak için ne yapmalı?


Evliliklerini kurtarmak isteyen ve boşanmak istemeyen bayanlar genelde internet üzerinde boşanmak istemiyorum, evliliğimi kurtarmak istiyorum, evliliğimi kurtarmak için ne yapmalıyım? gibi aramalar yaparak evliliklerini kurtarmak adına çare ararlar.Tabi bu çok doğal bir durumdur.

Evli çiftlerin çoğunluğu özellikle bayanlar yıllardır evliliklerini kurtarmak ve boşanmayı engellemek için ya evlilik danışmanlarına gitmekte yada acı çeken insanları sömürmek için web sitelerinde kendilerini medyum,hoca, büyü gibi yollarla yardımcı olacaklarını vaadedenlerlede karşılaşır ve bu gibi yollara başvuranlarsa boşanmamaya ve eşlerini kazananya çare arayanlar çoğunlukla paralarını kaybetmekle kalmamış ve hüsranada uğramışlardır.

Öteyandan evlilik danışmalarına gitmek tıpkı psikiyatriste gitmek gibi sıkıcıdır.Ayrıca eşlerden biri evlilik danışmanına gitmek isterken, diğerini ikna etmek oldukça güçtür ve hatta bazı durumlarada imkansızdır. Zorla gittiğinde de yapılan terapiler istenilen sonuçları vermez. Burada çiflerin arasında geçen her negatif olay inceden inceye konuşulur. Bazı çiftler gerçekleri tam olarak açıklayamadığından, evlilik danışmanlarının önerdiği şeyler de pek işe yaramaz.
Bu sebeple kadınlar evliliklerini korumak için genellikle yeni uygulama ve stratejiler uygulamak zorundadır.
Çiftlerden birinin olaylara bakış açısını değiştirmesi, evlilik sorunlarının çözülmesine çok yakın olunduğunun sinyallerini verir.
Başarılı bir evlilik için eşlerden herhangi birinin var gücüyle çaba göstermesi, bir müddet sonra diğerinin de aynı yolda ilerleyeceğini gösterir. Eğer birlikte adım atmayı, ya da ilk adımı karşı taraftan beklemeyi düşünürseniz vaktinizi boşuna harcamış olursunuz.


Peki evliliğinizi tek başınıza kurtarmanın en iyi yolu nedir?
Eşinizin düşüncesini nasıl değiştirebilir ve boşanmayı nasıl engelleyebilirsiniz?
Boşanmayı engellemek ve evliliğinizi kurtarmak için profesyonel bilinçaltı öğretilerine sahip olmalısınız ve tam olarak işe nereden başlamanız gerektiğini gösterebilecek iyi rehberiniz olmalı.
İşte evliliği kurtarma adına ne yapmanız gerektiği konusunda genel bir çerçeveye sahip olursanız, bu çerçevenin içini doldurarak amacınıza ulaşmak sizin için çok kolay olacaktır.

Bu konuda size büyük oranda yardımcı olabileceğini düşündüğümüz Kocanın Kalbine Gir isimli kitabı önerebiliriz. Bu kitap sayesinde eşinizin bilinçaltını etkileyerek, evliliğinizi kurtarma adına çok büyük yol kat edebilirsiniz. Uygulaması son derece kolay taktiklerden oluşan bu kitap, evliliği kurtarmak için tam olarak ne yapmanız gerektiğini kafanızı hiç karıştırmadan kısa ve anlaşılır bir dille size öğretiyor olacak.

Kocanın Kalbine Gir kitabının amacı; ilişki koçları tarafından pahalı seanslarda öğretilen bu bilgileri internet kullanıcılarına oldukça uygun bir ücret karşılığında sunmaktır. Böylece alt gelir düzeyindeki biri bile, dışarıda pahalıya satılan bu bilgilere kolaylıkla sahip olabilmektedir. 

İlişki terapistleri tarafından özel terapi seanslarında saati 200$ karşılığında anlatılan bilgilere Kocanın Kalbine Gir kitabı sayesinde son derece uygun bir ücrete sahip olabilirsiniz. Böylece kimseye derdinizi anlatmak zorunda kalmadan hem paranız cebinizde kalır hem de kısa sürede evliliğinizi kurtarabilirsiniz.

Özetle; evliliğini kurtarmak isteyip ne yapacağını bilmeyenler için hazırlanmış olan bu kitap, evliliği kurtarma formülü olarak sunduğu bilgilerle eşinizi çok kısa bir sürede yeniden elde etmenize hayli yardımcı olacak.


Evliliğinizin boşanma ile sona ermesini beklemeyin. İlişkiniz hakkındaki hayallerinizin ve umutlarınızın boşanma davalarında sönüp gitmesine seyirci kalmayın. Kocanın Kalbine Gir kitabını okuyun ve ne tür metotlar uygulayarak eşinizin size olan sevgisini ve hayranlığını arttırmanın yollarını keşfedin. Kitabı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

4 yorum:

  1. evliliğimi nasıl kurtarabilirim lütfen bana yardımcı olun nolur eşimden boşanmak istemiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şükür benim böyle bir sorunum yok bu kitabı sırf bilgi amaçlı alıp okudum.size tavsiyem eğer evliliğini gerçekten kurtarmak ve eşinizi kazanmak istiyorsanız, bunun için emek vermelisiniz.bu kitaptaki gizli formülleri denemek bile hiçbir şey yapmadan beklemekten daha iyidir.

      Sil
  2. Evliliği kurtarmak için ne yapılmalı lütfen bu konuda bilgiler verirmisiniz

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkürler bizleri düşündüğünüz ve bu bilgileri paylaştığınız için

    YanıtlaSil

Evliliği Kurtarmanın Yolları Nelerdir?

Evliliği kurtarmanın yolları- Evliliği kurtarmak isteyen bayanlar için evliliği kurtarmanın en etkili yollarını paylaşacağız. Her ev...