1 Nisan 2012 Pazar

Evliliği kurtarmak

Kötü giden bir evliliği kurtarmak oldukça zor bir iştir bunun için çaba sarfetmeniz gerekli. Bu olumsuz durum sadece sizi değil, ailenizi, çocuklarınızı, içinde bulunduğunuz sosyal ortamı ve çevrenizde bulunan hemen hemen herkesi direkt veya dolaylı olarak etkiler.
 Kimseye açılamayıp bu kötü durumu çaresizce kendi içinizde yaşamak ise işin en kötü tarafıdır. İçinizi döktüğünüz kişilerden almış olduğunuz tavsiyeler ise ne yazıkki çoğunluka bir işe yaramamaktadır.

Size buradaki yazımda “Evliliği Kurtarmak” formülü adli kitabtan bahsetmiş ve tam olarak ne yapmanız gerktiğini ve evliliğinizi kurtarmaya nereden başlayacağınızı ve eşinizi birkaç bilinçaltı teknikleriyle nasıl etkileyeceğinizi anlatmış ve detaylı analizini yapmış olduğumuz bu ilişki rehberleri sayesinde, konunun uzmanlarından evliliğinizi nasıl kurtarabileceğiniz ile ilgili oldukça faydalı bilgiler bulabileceğinizi söylemiştik.
 Burada yapmanız gereken tek şey, sizin için hazırlanmış olan bu ilişki rehberini alıp, tavsiyelerine uymaktır.Şimdiden bol şanslar...

2 yorum:

  1. Evliliği kurtarmak için verdiğiniz bu tavsiyeler için çok teşekkür ederim.Emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz.Sizlere yardımcı olmak bizleride mutlu ediyor

      Sil

Evliliği Kurtarmanın Yolları Nelerdir?

Evliliği kurtarmanın yolları- Evliliği kurtarmak isteyen bayanlar için evliliği kurtarmanın en etkili yollarını paylaşacağız. Her ev...