30 Eylül 2012 Pazar

Boşanmak isteyen eşi nasıl ikna ederiz?


Boşanmak isteyen eş nasıl ikna edilir?
Evli çiftlerin büyük bir çoğunluğu yıllardır boşanmayı engellemek ve evlilik sorunlarından kurtulmak için evlilik danışmanlarına gitmektedir. Çiftlerin birlikte katılımını gerektiren terapilerde, danışmanın tavsiyelerini harfi harfine uygulamak gerekir. Günümüzde yapılan çalışmalar göstermiştir ki,evlilik danışmanlara gidipte evliliklerinde başarıyı yakalayan çiftlerin oranı % 50 civarındadır.

Peki bunun sebebi nedir? Çünkü evlilik danışmanına gitmek sanki psikiyatriste gitmek gibi sıkıcıdır. Burada çiflerin arasında geçen her negatif olay inceden inceye konuşulur. Bazı çiftler gerçekleri tam olarak açıklayamadığından, evlilik danışmanlarının önerdiği şeyler de pek işe yaramaz. Veya eşlerden biri evlilik danışmanına gitmek isterken, diğerini ikna etmek oldukça güçtür. Zoraki gittiğinde de yapılan terapiler istenilen sonuçları çoğu zaman vermez.
İşte bu sebeple kadınlar evliliklerini korumak için genellikle yeni uygulama ve stratejiler denemeyi tercih ederler. Eşlerden birinin olaylara bakış açısını değiştirmesi işin sırrı diyebiliriz,işte bu bakış açısını değiştirebilirseniz evlilik problemlerinin çözülmesine çok yakın olduğunuzu söyleyebiliriz.
Mutlu evlilik için eşlerden birinin var gücüyle çaba göstermesi, bir müddet sonra diğerinin de aynı yolda ilerleyeceğini gösterir.
Şayet birlikte adım atmayı ya da ilk adımı karşı taraftan beklemeyi düşünürseniz vaktinizi boşuna harcamış olursunuz.
Peki evliliğinizi tek başınıza kurtarmak ve boşanmak isteyen eşinizi ikna etmenin en iyi yolu nedir?
Eşinizin düşünce yapınızı nasıl değiştirebilir ve boşanmayı nasıl durdurabilirsiniz?
Boşanmanın önüne geçmek ve evliliği kurtarmak ve başanmak isteyen eşi ekna etmek için profesyonel öğretilere sahip ve tam olarak işe nereden başlamanız gerektiğini söyleyebilecek iyi rehbere ihtiyacınız var.
Boşanmak isteyen eşi ikna etme konusunda genel bir çerçeveye sahip olursanız, bu çerçevenin içini doldurarak amacınıza kolayca ulaşabilirsiniz.
Eşinizi seviyor ve gerçekten boşanmak istemiyorum diyorsanız size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bir rehber olan “Evliliği Kurtarma Formülü” kitabındaki gizli bilinçaltı taktiklerini deneyebilirsiniz.
Her zaman dediğim gibi mücadeleyi bırakmayın evliliğinizin boşanma ile sona ermesi için beklemeyin. İlişkiniz hakkındaki hayallerinizin ve umutlarınızın boşanma davalarında ve mahkeme salonlarında sönüp gitmesine izin vermeyin.Bir başka yazıda görüşmek üzere....


Evliliği Kurtarmanın Yolları Nelerdir?

Evliliği kurtarmanın yolları- Evliliği kurtarmak isteyen bayanlar için evliliği kurtarmanın en etkili yollarını paylaşacağız. Her ev...