26 Ağustos 2012 Pazar

Mutlu Evlilik Sırları

Mutlu evliliğin sırları
Mutlu evlilik sırları
Mutlu Evliliğin Sırları-Yuvanızda huzuru yakalayacağınız mutlu evlilik sırlarını paylaşıyoruz.Evliliğinize ivme kazandıracağınız sır burada.

Mutlu Evliliğin Sırları Nelerdir?


Hiç şüphesiz ki mutlu evliliğin sırları deyince ilk aklımıza gelen ve mutlu bir evliliğin olmazsa olmazlarından biri 'saygı' dır.

Mutlu evlilik için saygı unsuru oldukça önemlidir, çiftler unutmamalıdır ki her bireyin kendine göre bir takım beklentileri vardır.Bu beklentiler çoğu zaman anlaşılmadığı için tartışmalar, kavgalar,incinmeler baş gösterir.

Malumunuz oldugu üzere toplumumuzda saygının ayrı bir yeri vardır.Büyüklere saygı ,eşe saygı ama ne yazık ki bazı sebeblerden dolayı zamanla saygı kavramı yok olabiliyor.
Ne zaman saygı kavrama arka plana itilirse işte o zaman sorunlar meydana çıkar.

İnsanlar daha önceden saygıyı baş tacı ederken sonraları önemini yitirmiştir bu kavram, ne yazık ki günümüzde boşanmalar oldukça fazladır.
İşte bu yüzden kişiler Evliliklerini Kurtarmak için çaba sarfetselerde saygıyı arka plana attıkları için çoğu zaman boşanmalara varan sorunlar meydana gelir.

Eşinizle iletişim halindeyken çok konuşan ve kendinizi haklı çıkaran taraf olmaktansa,eşinizin ruh halini anlamaya çalışın.
Mesela eşiniz iş yerinde aşırı derecede yorulmuş tek istediği dinlenmek olduğu halde siz sormadan bir plan yaptınız.Peki sonuç ne genelde hüsran ve burada başlayan ufacık bir gerilim evlilik sorunlarını ortaya çıkarabiliyor.

Yani bu kadar küçük bir neden bile birikmiş diğer sorunlarla beraber büyüyebiliyor.Bir tek buda değil tabi ki diyelim yemek yapmayı bilmiyorsunuz yada yemekleriniz lezzetli değil eşiniz belki sorun etmiyor gibi olabilir ama emin olun ki ediyordur.
Yuvayı dişi kuş yapar demişler hanımlar çok zor değil değişik yemek tarifi öğrenip eşinize sunmak emin olun siz ona değer verdiğinizi arzularına saygı duyduğunuzu hissettirirseniz karşılığı mutlaka iyi olacaktır.

Ben yemekte yapıyorum ama yine yaranamıyorum diyebilisiniz belki sizde başka yollardan eşinizi mutlu etmeyi öğrenebilirsiniz.Mesela arayın sorun akşama ne yemek istersin evet bu kadar basit unutmayın ki Erkeğinin Kalbine Giden Yol Midesinden geçer.

Yani hanımlar demek istediğim eşinize saygı duyun ki saygı göresiniz ve evlilik sorunlarını azalta bilesiniz. Genel olarak baktığımızda saygı için neler yapmalıyız? Eşinizi özel hissettirin,birlikte bir şey yapmadan önce fikrini sorun ,isteklerine arzularına değer verin saygı duyun göreceksiniz ki eşinizde size değer verip saygı duyacaktır emin olun.

Tabiki herşey karşılıklı ben saygı gösteriyorum herşeyi denedim hiçbir şey fayda etmedi diyorsanız işte o zaman bir uzmandan yardım almalısınız ve eşinizin bilinçaltını etkilemelisiniz.

Şayet tüm uğraşlarınıza rağmen evlilik ilişkinizdeki durum iyice kronik hale gelmişse mutlaka bir uzmandan destek almalısınız.Evlilikte mutlu olmanın yolu biraz da erkek psikolojisini ve evlilik psikolojisini anlamaktan geçer.

Mutlu Evliliğin Sırları


Mutlu evlilik için denediğiniz bütün yollar kapandıysa,size son olarak önerebileceğimiz Kocanın Kalbine Gir adlı kitaptaki taktikleri uygulamanız.

Artık eşinizi etkilemenin, "mutlu evliliğin sırları" ve tek yolu, onun direkt bilinçaltını etkileyecek teknikler uygulamaktır. Etkili bilinçaltı formülü ile onun bilinçaltını etkileyip  mutlu bir evliliği sağlayabilirsiniz.

Dediğim gibi bu işin uzmanından destek almanız.Tek ihtiyacınız olan şey, eşinizin psikolojisini etkilemektir. Bunun için Kocanın Kalbine Gir Kitabı size en büyük desteği verecektir.

Özetle, mutlu evliliğin sırları konusunda bilgi arayan ve ne yapacağını bilmeyen bayanlar için hazırlanmış olan “Kocanın Kalbine Gir Kitabı” sayesinde mutlu bir evlilikle ve ömür boyu huzuru bulabilirsiniz.Kitabı buradan indirebilirsin.

Unutmayın, mutlu evliliğin sırları bu rehberde. Eğer gerçekten mutlu bir evlilik,huzurlu bir yuva istiyorsanız, bunun için emek vermelisiniz.Evlilikteki ilişkinizi iyi analiz etmeli ve ilişkideki monotonluğa neden olan sebeplerin artık üstesinden geldiğinizi ona hissettirmelisiniz.


  • Mutlu evliliğin sırları ilgili aramalar;
  • Mutlu evlilik sırları 
  • mutlu evlilik testi
  • mutlu evliliğin 10 altın kuralı
  • evlilik sorunları
  • evlilikte mutlu olmanın yolları
  • iyi evliliğin sırları
  • mutlu evliliğin yolları
  • mutlu evliliğin sırları nelerdir
  • mutlu evlilik için yapılması gerekenler

5 yorum:

  1. Bence mutlu evliliğin sırrı karşılıklı anlayış ve eşlerin birbirine olan sevgi ve saygısıdır.Sevgi yoksa zaten saygıda kendiliğinden yok olur.Mutlu evliliğin sırrı eşittir sevgi:)

    YanıtlaSil
  2. Cinsel terapistler ve hekimler dokunma ve fiziksel yakınlığı, insanın temel ihtiyaçlarından biri olduğunu söylüyor ve bunların karşılanmadığı evliliklerde başka sorunların ortaya çıkabileceğini savunuyor.Bence mutlu evliliğin sırlarından biri ve en önemlisi seks :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana katılıyorum güzelim ne demişler penis içeri girdi aşk geri geldi.:)

      Sil
    2. mutlu bir evlilik için cincellik tek başına yeterli olmaz bence.Mutlu evlilik sırları deyince aslında pekçok şeyi üstüste koyduğunuzda mutlu bir evliliğe sahip olınur diye düşünüyorum

      Sil
  3. Mutlu evliliğin sırları cinsellik tek kelimeyle...Valla ne derseniz diyin benim düşüncem bu.Kocanızı cinsel anlamda tatmin etmezseniz mutlu bir evlilik beklemeyin..Tecrübeyle sabit.Evlilikte mutlu olmanın sırrı eşinizi yatakta tavlamaktır.

    Mesela size bir sır vereyim;şayet eşinize oral sex yaparsanız emin olun kocanız sizi dünyanın en mükemmel kadını olarak görecektir.
    Sabah kahvaltıdaki mutluluğunuzu gözlerinizdeki ışıltıyı sizde fark edeceksiniz.Deneyin pişman olmazsınız ;)

    YanıtlaSil

Evliliği Kurtarmanın Yolları Nelerdir?

Evliliği kurtarmanın yolları- Evliliği kurtarmak isteyen bayanlar için evliliği kurtarmanın en etkili yollarını paylaşacağız. Her ev...