19 Ocak 2017 Perşembe

Evliliği Kurtarmanın Yolları Nelerdir?

Evliliği kurtarmanın yolları

Evliliği kurtarmanın yolları-Evliliği kurtarmak isteyen bayanlar için evliliği kurtarmanın en etkili yollarını paylaşacağız.

Her evliliğin bazı dönemlerinde evlilik ilişkilerinin bir kriz dönemi mutlaka olur.Yani sanmayın ki bu sadece sizin başınıza gelen bir durum...

Bu annenizin başına da gelmiştir halanızın,teyzenizin yada tanıdığınız başka birinin başına gelmiştir ve siz buna şahit de olmuşunuz yada duymuşsunuzdur.
Bazıları evliliklerindeki bu kriz dönemini başarıyla atlatırken,çoğu kişi de malesef boşanmaya varan durumlarla karşılaşarak evliliklerine son vermek durumunda kalmışlardır.

Burada önemli olan tek şey bu kriz dönemini sağlıklı bir şekilde atlatabilmeyi bilmek yada bilmiyorsa evliliği kurtarmanın yolları hakkında bilgi sahibi olmaktır!

Şunu açık yüreklilikle ifade etmek gerekirse; günümüzdeki boşanmanın arttığı bir gerçektir.Bunda en önemli konu ise eskiden olduğu gibi ataerkil aile yapısından,çekirdek aile yapısına geçiş sürecinde olunmasıdır.

Pek çok kişi "evliliği kurtarmanın yolları" arayışına giderken ilk yaptığı şey internetten bu konu hakkında bilgi arayışına geçer çoğunlukla...

Evliliği Kurtarmak İçin Dua


Daha sonraları ise internette evliliği kurtarmak için bir çok yöntem ile karşılaşır;evliliği kurtarmak için dua dan tutunda, kocayı kendine bağlamak için büyülere kadar birçok şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Tabiki evliliği kurtarmak için dua elbette yapın,kocayı kendine bağlamak için dua edin içinizden geldiği gibi samimiyetle...Ama sakın falcılara yada büyücülerin size bu konuda yardımcı olacaklarına inanmayın ve tuzaklarına düşmeyin!

Peki En Etkili Evliliği Kurtarmanın Yolları Nelerdir?


Evliliğini kurtaran ve boşanmayı engelleyen çoğu çift, bunu evlilik danışmanlarına giderek başarmışlardır.Yapılan araştırmalara göre evlilik danışmanlarına giderek evliliği kurtarmak adına başarıyı yakalayanların oranı ise %50 civarındadır.

Buda bize evliliği kurtarmak için özellikle de bayanların bu konu hakkında bilinçli öğretilere sahip olunması gerektiğini göstermektedir.

Tabi ki evlilik danışmanına gitmek doğru, fakat pahalı ve zor bir yöntemdir.Çünkü evlilik danışmanına gitmek psikolağa gider gibi sıkıcı bir durumdur.Ayrıca sürece eşinizi de dahil etmek gerekir ki çoğu zaman buna yanaşmazlar yada siz bu konuda yalnız olabilirsiniz...

Ayrıca evlilik terapilerinin 1 saat seansı 200 ila 400 lira ve en az 3-4 seans katılmanız gerekir ki bunu için de sağlam bir maddiyata ihtiyaç var...

Evliliği Kurtarmak İçin Ne Yapmalı?


Peki benim bu konuda ne yapmam gerekir dediğinizi duyar gibiyim...

Merak etmeyin size önereceğimiz rehber sayesinde evliliği kurtarmanın yollarını öğrenerek mutlu bir evliliğe kavuşacaksınız.
Evliliğiniz bitmiş olsa bile, biten evliliği kurtarma yolları var ve siz istedikten sonra bu mümkün.

Yuvayı dişi kuş yapar misali evliliğinizi gerçek anlamda kurtarmak ve bitmek üzere olan evlilik nasıl kurtarılır? diyorsanız,o zaman hemen kolları sıvayarak ilk adımı atan siz olmalısınız.
Bunun için yapmanız gereken tek şey, kocanızın bilinçaltı etkileyerek onu kendinize bağlamaktır.Evlilik danışmanlarının size öğrettiği de bu zaten...

Bu sebepten dolayı bilinçli kadınlar evliliklerini kurtarmak için genellikle yeni uygulama ve stratejileri denemeyi tercih ederler.Yani sizin olaylara bakış açınızı değiştirmeniz, evliliğinizdeki sorunların çözülmesine çok yakın olunduğunun sinyallerini verir.

Evliliği kurtarma adına mutlu bir evlilik için sizin var gücünüzle çaba göstermeniz, bir müddet sonra eşinizin de aynı yolda ilerleyeceğini gösterir buna emin olun. Eğer birlikte adım atmayı, ya da ilk adımı eşinizden beklemeyi düşünürseniz vaktinizi boşuna harcamış olursunuz.

Kocanın Kalbine Gir Kitabı


Evliliği kurtarmak ve kocayı kendine bağlamak için ne yapmanız gerektiği konusunda bilinçli öğretilere sahip olursanız,amacınıza ulaşmanız çok kolay olacaktır.Bu konuda size yardımcı olacak tek şey Kocanın Kalbine Gir adlı ilişki rehberidir.

Kocanın Kalbine Gir Kitabı; evliliğinizi kurtarmak için, kocanızın aşkını azalmadan sürdürmek ve kocanızı kendinize bağlamak konusunda onun bilinçaltına inerek, yapmanız gerekenleri detaylı olarak adım adım anlatan en etkili kaynaktır.

Bu rehber, evlilik terapisteri ve danışmanları tarafından pahalı seanslarda öğretilen bu bilgileri, çok daha az bir fiyata sunmaktadır.Böylece maddi durumunuz iyi olmasa bile bu bilgilere kolayca sahip olabiliyorsunuz.

Evliliği Monotonluktan Kurtarmanın Yolları


Özetle,evliliği kurtarmanın yolları arayışına geçenler ve evliliğini kurtarmak isteyip te ne yapacağını bilmeyen bayanlar için hazırlanmış olan “Kocanın Kalbine Gir Kitabı” sayesinde en kolay şekilde evliliğinizi kurtararak, mutlu bir beraberliğe adım atabilirsiniz.Kitabı burayı tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Kocanın kalbine gir kitabı pdf formatında bir e-kitap.Yani bilgisayar yada cep telefonunuza indirerek sahip olabilirsiniz.Bu rehberin en iyi tarafı da bu zaten...Gecenin saat 3 ü bile olsa hemen indirip okumaya ve uygulamaya başlayabiliyorsunuz.

Bu yüzden evliliğinizin boşanma ile sona ermesine izin vermeyin ve hiç beklemeyin. Evliliğiniz hakkındaki hayallerinizin ve umutlarınızın mahkemelerde boşanma davalarında sönüp gitmesine izin vermeyin.


Kocanın kalbine gir kitabı




2 yorum:

  1. Evliliği kurtarmanın yolları arayışı içindeyken bu siteye rastladım ve tavsiye ettğiniz kocanın kalbine gir kitabı çok işe yaradı.Tekrar tekrar teşekkür ederim.Şimdi eşimle daha iyi anlaşıyoruz.Yuvama huzur ve mutluluk tekrar geldi ilk günlerimiz deki gibi.Tek kelimeyle harikasınız.Bizleri düşündüğünüz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Evliliği kurtarmanın yolları arasında bence en önemli faktörlerden biiri ve en önemlisi cinsellik...Tabi bu benim görüşüm sizinki farklı olabilir.Gerçek anlamda cinsel açıdan tatmin edilmeyen bir kocayı kendine bağlamak nerdeyse imkansızdır.Cinsel açıdan tatmin etmek derken yani sıradan yatmak değil...Mesela kocana oral sex yapıyor musun? Bakın bu çok önemli.Deneyin pişman olmazsınız :)

    YanıtlaSil

Evliliği Kurtarmanın Yolları Nelerdir?

Evliliği kurtarmanın yolları- Evliliği kurtarmak isteyen bayanlar için evliliği kurtarmanın en etkili yollarını paylaşacağız. Her ev...